Copyright © 2009 by Da Capo
All Rights reserved
Henvendelser om hjemmesiden til

jan.egil@probuscoaching.no
Om koret Da Capo

_______________________________________________________________

Det hele startet på kirkebakken i Hole kirke høsten 1989 hvor 4 venninner, Torunn Aschim, Ellen Guldal Miksch, Edel Bosåen og Elsa Stiksrud (Schulstad) møttes, diskuterte og var enige om at det skulle vært artig å være med i et kor for voksne mennesker av begge kjønn, dvs et blandet kor.  Det skulle være et kor hvor gleden ved å synge og å ha det bra sammen skulle settes i høysetet. Dermed ble det naturlig å ta inn som § 1 i korets vedtekter, at Da Capo skal være et kor for mennesker som liker å synge - for seg selv og andre.

Koret feiret i 2014 sitt 25 - års jubileum som distriktets største kor med ca 60 aktive medlemmer.

Selv om Da Capo betraktes som et kor fra Hole, kommer mange av medlemmene fra Ringerike kommune.

Koret har i mange år vært så heldige å ha Harald Helleseter som sin dyktige og engasjerte dirigent.  Nå er sprudlende og sangglade Ann Kristin Aannerud korets dirigent.

Koret øver hver tirsdag kl 1900 i Kjellerberg senteret i Hole (Det gamle Tronrudbygget). Selv om vi er mange, er det fortsatt plass for flere - særlig menn.  Liker du å synge og være sammen med andre sosiale mennesker, møt opp på en tirsdagskveld og bli med!

Har du ennå ikke opplevd den gode følelsen du får av å ha vært med på å fremføre noe som rører andre mennesker - som får hårene til å reise seg på armene deres - da har du noe å glede deg til. BLI MED!

Koret synger og har sunget det meste - fra folkeviser, salmer og julesanger til musikaler og mer krevende konserter som Messe for en såret jord av Ketil Bjørnstad, Liverpool Oratoriet av Paul Mc Cartney og Sacred Concert av Duke Ellington sammen Big Boss Band fra Oslo.

Til tross for at koret består av amatører som i blant tenker "dette får vi ikke til" når vi blir presentert for noe nytt vi skal synge, viser det seg i praksis at vi får det til - resultatet blir flott!

Vi har julekonsert i Hole kirke siste søndag før jul hvert år, og som regel 1 eller 2 andre konserter i løpet av året.

Gjennom de 30 årene koret har eksistert, har det hatt mange spennende og krevende konserter, men det kan du lese mer om under menyvalget Historisk oversikt
.

Koret Da Capo
Distriktets største kor